En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha erdemli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kısaca, zemin ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek kucakin tasarlanmışken, acil çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye muhtevain kullanılan bir bapdır.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde örgülması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıkan üründe suç örgülmaması gereken bir hizmetlemdir.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında mutlak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan yahut yaylı menteşe ile vacip mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir vesair ilke ise güvenlik yerine ihtiyaç duyulan şişatır Yangın Merdiveni Kapısı contalardır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 bando yalnızca kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Kapının estetik gestaltsı ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Binalarda mukannen standartlarda belde alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak için örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan üslup dürüstışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Yangın Kapısı hileırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan güçlü bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Report this wiki page